Baltajai dešrai - žolelių ir prieskonių mišinys tai kruopščiai parinkta kompozicija, suteikianti baltajai dešrai tradicinį mairūnų skonį ir aromatą.
Svajojate apie aromatingą, švelnią ir ypatingo skonio naminę dešrą? Tam yra būdas! Su mūsų žolelių ir prieskonių mišiniu lengvai paruošite skanias, aromatingai žolelines ir burnoje tirpstančias dešras! Baltajai dešrai skirtas mišinys – tai specialiai atrinktų žolelių ir prieskonių derinys be druskos ir cukraus. Vienos 20 g pakuotės pakanka net 4 kg dešros paruošti! Tradicinį mūsų mišinio aromatą suteikia mairūnas, kuris papildo natūralų mėsos skonį, suteikdamas jam sodrumo ir gilumos. Nustebinkite artimuosius klasikiniu naminių baltųjų dešrų skoniu!
Naudojimo būdas:
Ingredientai 4 kg baltosios dešros:
Receptas:
Mėsą supjaustykite gabalais, atskirkite liesas dalis nuo riebių. Riebias dalis sumalkite per 2–4 mm sietelį, o liesas – per 8–12 mm sietelį. Jautieną sumalkite atskirai per smulkiausią sietelį ir išminkykite su 100 ml šalto vandens, kad išsiskirtų baltas klijus, kuris suriš visą mėsos masę. Sumaišykite sumaltas mėsas, įdėkite druskos ir žolelių bei prieskonių mišinį, išminkykite mėsą su likusiu šaltu vandeniu. Visi ingredientai turi tobulai susijungti, masė turi būti vientisos ir lipnios konsistencijos. Naudodami kimštuvės, užpildykite žarnas mėsos mase. Taip paruoštą žalią dešrą apvirkite vandenyje, kurio temperatūra 75–80°C, 20–25 min.
Sudedamosios dalys: mairūnas 57%, prieskoniai 43% (juodieji pipirai 28%, muskato riešutas, česnakas). Produkte gali būti sezamo sėklų, salierų, garstyčių, glitimo, sieros dioksido, žemės riešutų ir sojų.
Išbandykite taip pat mūsų mėsos gaminių skaičiuoklę.
Grynoji masė: 20 g
Dėmesio!
Be pridėtinės druskos ir cukraus.
Laikyti sausoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių UV spindulių.
Gamybos patalpose naudojami alergenai: garstyčios, salierai, sojos, sezamas, glitimas, riešutai.
Pakuotės matmenys: