Nitritinė druska - sūrymas paprastajai dešrai

SIMBOLIS: 410014
EAN: 5908277716509

1,11 €

Pridėti į krepšelį

17,08 EUR/kg

SIMBOLIS: 410014
EAN: 5908277716509


APRAŠYMAS

... nes naminis yra geriau!​Peklosól - pekla paprastajai dešrai, t. y. salietra su žolelių ir prieskonių mišiniu, idealiai tiks virtoms ir rūkytoms dešroms ruošti. Dėl pekelavimo mėsa išlaikys patrauklią spalvą ir bus mikrobiologiškai stabili. Mišinyje esantys žolelės ir prieskoniai suteiks puikų sk... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

... nes naminis yra geriau!

Peklosól - pekla paprastajai dešrai, t. y. salietra su žolelių ir prieskonių mišiniu, idealiai tiks virtoms ir rūkytoms dešroms ruošti. Dėl pekelavimo mėsa išlaikys patrauklią spalvą ir bus mikrobiologiškai stabili. Mišinyje esantys žolelės ir prieskoniai suteiks puikų skonį ir išskirtinį aromatą.


Paprastosios dešros receptas

Paruoškite: 

  • 600 g kiaulienos mentės, 500 g kiaulienos sprandinės, 
  • 400 g šoninės, 
  • 200 g lašinių, 
  • 200 g jautienos, 
  • 100 g kiaulienos nugarinės, 
  • 100 ml vandens, 
  • 1 pakuotė Peklosól peklos mišinio paprastajai dešrai, 
  • kiaulienos žarnos. 

Sprandinę, mentę ir nugarinę sumalkite mėsmale su 12 mm sieteliu. Šoninę ir lašinius sumalkite mėsmale su 8 mm sieteliu. Jautieną permalkite du kartus per smulkiausią sietelį. Į jautieną įpilkite 100 ml šalto vandens ir minkykite, kol pasirodys baltas klijukas. Tada visų rūšių mėsą sujunkite, įberkite 1 pakuotę peklos mišinio ir gerai išminkykite. Padėkite į šaldytuvą 24 val. Likus 20 minučių iki mėsos išėmimo iš šaldytuvo, paruoškite kiaulienos žarnas. Kruopščiai jas nuplaukite ir palikite drungname vandenyje. Išimkite mėsą ir dar trumpai minkykite, tuomet paragaukite ir, jei reikia, paskaninkite. Naudodamiesi dešrų kimštuvu, pripildykite žarnas (pakankamai standžiai, bet leidžiant susukti dešrelių segmentus ir juos suformuoti). Dešrą palikite apdžiūti apie 1–2 val. kambario temperatūroje. Geriausia pakabinus, pvz., ant dešrų stovo. Po apdžiovinimo perkelkite dešrą į rūkyklą ir rūkykite 50-60°C temperatūroje apie 1,5 val. (iki auksinės spalvos). Po šio laiko apvirkite dešrą 75°C temperatūros vandenyje apie 15 minučių (nupjaukite gabalėlį ir patikrinkite, ar gaminys apvirtas).

Daugiau receptų rasite: www.browin.pl/przepisnik


Sudedamosios dalys:

nejoduota druska, žolelių ir prieskonių mišinys (granuliuotas česnakas, juodieji pipirai, mairūnas, muskato riešutas, aštrioji raudonoji paprika), kalio nitratas.


Dėmesio!

Laikyti sausoje, vėsioje ir nuo šviesos apsaugotoje vietoje.

Produkte gali būti nedidelių kiekių garstyčių, salierų, sojų, sezamo, glitimo, riešutų.

Geriausia sunaudoti iki pabaigos: tinkamumo laikas ir partijos Nr. ant pakuotės.


Pakuotės matmenys:

ilgis 12 cm

plotis apie 0,5 cm

aukštis 16 cm.

Masė
65.0 g

Z solą
taip

Zastosowanie
skirta dešroms

Nitritinė druska - sūrymas paprastajai dešrai

Nitritinė druska - sūrymas paprastajai dešrai ['juodasis savaitgalis', ' sūrymas', ' sūdymas', ' sūrymas paprastajai dešrai', ' nitritinė druska dešrai', ' naminė dešra', ' paprastoji dešra', ' naminė dešra', ' naminė paprastoji dešra']
mėgstamiausi

1,11 €

17,08 EUR/kg

Pridėti į krepšelį