Atraskite naminių mėsos gaminių išskirtinio skonio paslaptį - Sekret Dziadka Feliksa – tai klasikinis natūralių prieskonių ir žolelių mišinys, sukurtas naminiam sūdymui. Jo dėka Jūsų mėsa įgaus gilų, žolelių aromatą ir skonį, lyg senais laikais. Mėgaukitės mėsos gaminiais be chemijos, išsaugodami mėgstamus šeimos receptus.
Svajojate apie sūdytą, aromatingą, švelnią ir skanią mėsą? Norite sugrįžti į laikus, kai patiekalai nebuvo pilni chemijos ir dirbtinių priedų? Yra būdas! Su mūsų prieskonių ir žolelių mišiniu lengvai paruošite skanius, žolelių aromatu dvelkiančius ir burnoje tirpstančius mėsos patiekalus. Sekret Dziadka Feliksa sūdymui – tai specialiai atrinkti, natūralūs prieskoniai ir žolelės, be druskos, konservantų ir skonio stipriklių. Rinkdamiesi mūsų produktą turite saugaus ir sveiko maisto garantiją!
Nustebinkite savo artimuosius nepaprastais mėsos patiekalais!
Naudojimo būdas:
Ingredientai 5 kg mėsos:
Receptas:
18 g prieskonių ir žolelių mišinio užpilkite 0,5 L vandens, užvirinkite, tuomet atvėsinkite. Paruoškite sūrymą iš 2 L vandens, pekelinės druskos ir cukraus. Mėsą supjaustykite vienodais gabalais (apie 0,5–1 kg), sudėkite į indą sūdymui ir sušvirkškite sūrymo po 60 ml 1 kg. Tuomet prie likusio sūrymo įpilkite atvėsintą vandenį su žolelių ir prieskonių mišiniu, gerai išmaišykite ir užpilkite ant mėsos taip, kad ji būtų visiškai panardinta. Iš viršaus geriausia prispausti (pvz., svoriu), kad mėsa neiškiltų iš sūrymo. Sūdykite 10–14 dienų šaldytuve. Pasūdytą, gerai nusausintą mėsą galite išrūkyti, iškepti arba apvirinti.
Sudėtis: prieskoniai 75% (kalendra, kadagys, kvapieji pipirai, juodieji pipirai, lauro lapai), žolelės 25% (mairūnas, čaberis, rozmarinas 5,5%, čiobrelis). Produkte gali būti sezamo sėklų, salierų, garstyčių, glitimo, sieros dioksido, žemės riešutų ir sojų.
Išbandykite taip pat mūsų mėsos gaminių skaičiuoklę.
Dėmesio!
Grynas kiekis: 500 g
Pakuotės matmenys: