Rūkymo skiedros iš obels ir buko medienos - skirtos naudoti paukštienos rūkymo ir kepimo ant grilio procese. Dėl šių skiedrų patiekalai iš vištienos, antienos ar žąsienos įgaus tinkamą, pageidaujamą aromatą ir skonį, taip pat patrauklią auksiškai geltoną spalvą.
8 klasė (vidutinė frakcija) - dėl savo dydžio (6-8 mm) skiedros tinka tiek didelėms, tiek mažoms rūkykloms.
Pakuotėje esančių skiedrų kiekio (450 g) pakaks kelioms rūkymo valandoms (priklausomai nuo naudojamos įrangos) - be baimės, kad jų pritrūks ruošiant Jūsų mėgstamus patiekalus.
Natūralios, aukštos kokybės skiedros, obels ir buko medienos mišinys lygiomis proporcijomis, idealios paukštienai rūkyti ir kepti ant grilio. Tinkamai dozuojant ir kaitinant, patiekalų paruošimo procesas vyks profesionaliai, o paruošti patiekalai įgaus tinkamą aromatą, skonį ir išvaizdą. Šių skiedrų privalumus įvertins kiekvienas skanių rūkytų ir grilio patiekalų mėgėjas - jos gali būti naudojamos tiek mažose, tiek didelėse rūkyklose, taip pat su dūmo generatoriumi. Optimali drėgmė užtikrina lengvą skiedrų uždegimą ir efektyvią rūkymo dūmų gamybą.
Daugiau apie skiedras sužinosite mūsų tinklaraščio straipsnyje Rinkitės skiedras ir kelkite dūmą!
Peržiūrėkite mūsų Mėsos gaminių skaičiuoklė - padės Jums paruošti skanius naminius gaminius.
Naudojimo būdas:
Kepimas ant grilio: Aplink rusenantį medžio anglį išdėliokite dviejų centimetrų storio skiedrų sluoksnį - jų nedėkite tiesiogiai ant pakūros, nes jos akimirksniu sudegs. Kad skiedros būtų naudojamos kuo ekonomiškiau, jas galima lengvai sudrėkinti vandeniu, kas padės susidaryti didesniam dūmų kiekiui. Grilį uždenkite dangčiu iškart po to, kai ant grotelių sudėsite patiekalus. Kepimo laikas - nuo 10 iki 30 minučių (priklausomai nuo ruošiamo mėsos gabalo dydžio ir rūšies).
Rūkymas: Priklausomai nuo turimos rūkyklos tipo, skiedras dėkite į dūmo generatorių arba į pačią rūkyklą - tam skirtoje vietoje, arba į pakurą - aplink rusenantį medį.
Skiedros idealiai tinka naudoti dūmo generatoriuje. Tokio dūmų generatoriaus naudojimas užtikrina pačius profesionaliausius rezultatus - gaminius su puikiu skoniu, aromatu ir spalva.
Dėmesio: Rūkyklą ir grilį turėtų valdyti tik suaugusieji, laikantis priešgaisrinės saugos taisyklių ir susipažinus su konkretaus prietaiso naudojimo instrukcija bei rekomendacijomis dėl skiedrų naudojimo. Užkuriant skiedras ir jas papildant, kai veikia grilis, rūkykla ar dūmų generatorius, būkite atsargūs, kad išvengtumėte galimų nudegimų. Užtikrinkite, kad vaikai ir naminiai gyvūnai neturėtų prieigos prie įkaitusių prietaisų.
Skiedras laikykite sausoje, vėsioje vietoje.
Mūsų siūlomos rūkymo skiedros yra gavusios teigiamus įvertinimus: Mėsos ir riebalų pramonės instituto, Valstybinio higienos instituto, Valstybinio sanitarijos instituto.
Pakuotėje yra 450 g skiedrų.