Rūkymo drožlės iš alksnio ir buko, skirtos naudoti kiaulienos rūkymo ir kepimo ant griliaus procese. Naudojant šias drožles, kiaulienos patiekalai įgaus tinkamą, pageidaujamą aromatą ir skonį, taip pat patrauklią auksiškai rudą spalvą.
8 klasė (vidutinė frakcija) - dėl savo dydžio (6–8 mm) drožlės tinka tiek didelėms, tiek mažoms rūkykloms.
Pakuotėje esančio drožlių kiekio (450 g) pakaks kelioms valandoms rūkymo (priklausomai nuo naudojamos įrangos) – be baimės, kad jų pritrūks ruošiant Jūsų mėgstamus patiekalus.
Natūralios, aukštos kokybės drožlės, sudarytos iš alksnio ir buko medienos tinkamai parinktomis proporcijomis, idealiai tinkančios kiaulienos porcijoms rūkyti ir kepti ant griliaus. Tinkamai dozuojant ir įkaitinant drožles, patiekalų paruošimo procesas vyks profesionaliai, o paruošti patiekalai įgaus tinkamą aromatą, skonį ir išvaizdą. Šių drožlių privalumus įvertins kiekvienas skanių rūkytų gaminių ir grilio patiekalų mėgėjas – jos gali būti naudojamos tiek mažose, tiek didelėse rūkyklose, taip pat komplekte su dūmogeneratoriumi. Optimali drėgmė užtikrina lengvą drožlių užkūrimą ir efektyvų rūkymo dūmų susidarymą.
Daugiau apie drožles sužinosite mūsų tinklaraščio straipsnyje Rinkitės drožles ir kelkite dūmus!
Išbandykite mūsų Mėsos gaminių skaičiuoklė - padės jums paruošti skanius naminius gaminius.
Naudojimo būdas:
Kepimas ant griliaus: Aplink žėruojančias medžio anglis išdėliokite dviejų centimetrų storio drožlių sluoksnį - jų nedėkite tiesiai ant žarijų, nes jos iškart sudegs. Norint drožles naudoti kuo ekonomiškiau, galima jas lengvai sudrėkinti vandeniu, tai padės susidaryti didesniam dūmų kiekiui. Grilį uždenkite dangčiu iškart po to, kai ant grotelių sudėsite patiekalus. Kepimo laikas - nuo 10 iki 30 minučių (priklausomai nuo ruošiamų žuvų dydžio ir rūšies).
Rūkymas: Priklausomai nuo turimos rūkyklos tipo, drožles dėkite į dūmogeneratorių arba pačioje rūkykloje - tam skirtoje vietoje, taip pat galima į ugniakurą - aplink žėruojančią medieną.
Drožlės idealiai tinka naudoti dūmogeneratoriuje. Tokio dūmogeneratoriaus naudojimas užtikrina pačius profesionaliausius rezultatus - gaminius su puikiu skoniu, aromatu ir spalva.
Pastaba: Rūkyklą ir grilį turėtų valdyti tik suaugusieji, laikantis priešgaisrinės saugos taisyklių ir susipažinus su konkretaus įrenginio naudojimo instrukcija bei rekomendacijomis dėl drožlių naudojimo. Užkuriant drožles ir jas papildant grilio, rūkyklos ar dūmogeneratoriaus darbo metu, elkitės atsargiai, kad išvengtumėte galimų nudegimų. Užtikrinkite, kad vaikai ir naminiai gyvūnai neprieitų prie įkaitusių įrenginių.
Drožles laikykite sausoje, vėsioje vietoje.
Mūsų asortimente esančios rūkymo drožlės turi teigiamus įvertinimus iš: Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Państwowego Zakładu Higieny, Państwowego Instytutu Sanitarnego.
Pakuotėje yra 450 g drožlių.