Alksnio ir buko medienos rūkymo drožlės, skirtos naudoti rūkymo ir kiaulienos kepimo procese. Dėl šių drožlių šio tipo mėsos patiekalai įgaus tinkamą, pageidaujamą aromatą ir skonį, taip pat patrauklią auksinę rudą spalvą.
Drožlių kiekis pakuotėje (450 g) pakanka kelioms valandoms dūmų (priklausomai nuo naudojamos įrangos) – be baimės, kad jų pritrūks ruošiant mėgstamus patiekalus.
Natūralios, aukštos kokybės drožlės, sudarytos iš alksnio ir buko medienos tinkamomis proporcijomis, idealiai tinka rūkymui ir kiaulienos kepimui. Dėl tinkamo dozavimo ir išdegimo, patiekalų ruošimo procesas bus vykdomas profesionaliai, o paruošti patiekalai įgaus tinkamą aromatą, skonį ir išvaizdą. Šių drožlių privalumus įvertins kiekvienas skanių rūkytų ir grilio patiekalų mėgėjas. Optimalus vandens kiekis užtikrina lengvą drožlių uždegimą ir efektyvų rūkymo dūmų gaminimą.
Daugiau apie drožles sužinosite iš mūsų straipsnio tinklaraštyje Pasirinkite drožles ir darykite dūmus!
Patikrinkite mūsų Mėsos gaminių skaičiuoklę -padės jums paruošti skanius naminius gaminius.
Naudojimo būdas:
Kepimas: Aplink žarijas sudėkite dviejų centimetrų storio drožlių sluoksnį – nedėkite jų tiesiai ant žarijų, nes jos iš karto sudegs. Kad drožles naudotumėte kuo ekonomiškiau, galite jas šiek tiek sudrėkinti vandeniu, kas padės sukurti daugiau dūmų. Grilį uždenkite dangčiu iškart po to, kai sudėsite patiekalus ant grotelių. Kepimo laikas – nuo 10 iki 30 minučių (priklausomai nuo ruošiamo mėsos dydžio ir tipo).
Rūkymas: Priklausomai nuo turimos rūkyklos tipo, drožles įdėkite į rūkyklą – tam skirtą vietą, arba į dūmų generatorių ar žarijų vietą – aplink žarijas.
Drožlės idealiai tinka naudoti dūmų generatoriuje. Naudojant tokį dūmų generatorių, pasiekiami patys profesionaliausi rezultatai – gaminiai su puikiu skoniu, aromatu ir spalva.
Dėmesio: Rūkyklos ir grilio priežiūra turėtų užsiimti tik suaugusieji, laikydamiesi priešgaisrinės saugos taisyklių ir susipažinę su konkretaus įrenginio naudojimo instrukcija bei drožlių naudojimo rekomendacijomis. Uždegant drožles ir jų papildant grilio ar rūkyklos ir dūmų generatoriaus darbo metu, būkite atsargūs, kad išvengtumėte galimo nudegimo. Užtikrinkite, kad vaikai ir naminiai gyvūnai neturėtų prieigos prie įkaitusių įrenginių.
Drožles reikia laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Mūsų siūlomos rūkymo drožlės turi teigiamas nuomones: Mėsos ir riebalų pramonės instituto, Valstybinės higienos įstaigos, Valstybinio sanitarinio instituto.
Pakuotėje yra 450 g drožlių.