Enovini® OK WHITE - rūgštingumą mažinančios vyno mielės 7 g

SIMBOLIS: 400380
EAN: 5904816004687

1,48 €

Pridėti į krepšelį

211,43 EUR/kg

SIMBOLIS: 400380
EAN: 5904816004687


APRAŠYMAS

Planuojate pasigaminti naminį vyną iš obuolių ar baltųjų vynuogių? Naujos rūgštingumą mažinančios sausos mielės Enovini® OK WHITE – geriausias pasirinkimas!Baltiesiems vaisiams - mielės, idealiai tinkančios vynams iš obuolių ir baltųjų vynuogių bei kitiems vaisiams, kuriuose yra daug obuolių rūgštie... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Planuojate pasigaminti naminį vyną iš obuolių ar baltųjų vynuogių? Naujos rūgštingumą mažinančios sausos mielės Enovini® OK WHITE – geriausias pasirinkimas!


  • Baltiesiems vaisiams - mielės, idealiai tinkančios vynams iš obuolių ir baltųjų vynuogių bei kitiems vaisiams, kuriuose yra daug obuolių rūgšties.
  • Obuolių rūgšties sumažinimas 20–24 % - rūgštingumo mažinimas palankiai veikia vyno skonį, daro jį švelnesnį ir labiau subalansuotą.
  • Mažiau cukraus - naudojant rūgštingumą mažinančias mieles, galima sėkmingai sumažinti papildomo cukraus kiekį ir gauti gerą pusiau saldų arba pusiau sausą vyną.
  • Subalansuotas vyno skonis ir aromatas - iš šių mielių pagamintas vynas pasižymi ne tik švelniu skoniu, bet ir įdomiu vaisių aromatu.
  • Aukšta kokybė - aktyvios sausos mielės Enovini® OK WHITE padės paruošti geriausią naminį vyną, kurio stiprumas iki 14 % alkoholio! 


Enovini® OK WHITE – tai sausos vyno mielės, mažinančios iš baltųjų vaisių, turinčių obuolių rūgšties, gaminamų vinų rūgštingumą. Šios mielės pirmiausia skirtos obuoliams ir baltosioms vynuogėms; jų dėka paruošite subalansuotą, skanų, švelnaus skonio vyną su turtingu vaisių buketu. 

Enovini® OK WHITE rūgštingumą mažinančios savybės leidžia gauti skanius, mažiau saldžius vynus (pusiau saldžius ir pusiau sausus).

Pakuotės pakanka 35 L vyno, kurio stiprumas iki 14 %. Mieles naudoti paprasta, nereikia jų iš anksto dauginti. 


Naudojimo būdas:

Pakelio turinį sumaišykite su 100 ml vandens, užvirinto ir atvėsinto iki 30 °C.

Mišinį palikite 20 min kambario temperatūroje, tuomet supilkite į fermentacinį indą arba balioną su vyno misa. Rekomenduojama pradinė cukraus koncentracija misoje – daugiausia 18°Blg, o rūgštingumas – daugiausia 16 g/L (geriausia 12–13 g/L).

Fermentuokite 18–20 °C temperatūroje.

5-ą ir 10-ą fermentacijos dieną pridėkite po dar vieną cukraus porciją: po 50 g/L.

Geriausią mielių veikimą pasieksite laikydamiesi etiketėje pateiktos informacijos.


Sudėtis:

mielės Saccharomyces cerevisiae, emulsiklis: sorbitolio monostearatas.


Dėmesio:

Optimaliam fermentacijos procesui rekomenduojama pridėti mielių maistinę medžiagą su vitaminu B1 (401010) – 0,4 g/L.


Geriausias iki: tinkamumo data ir partijos Nr. nurodytos ant suvirinimo siūlės.

Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje. Produktas skirtas tik enologijai, netinka tiesioginiam vartojimui.

Masė
7.0 g

Na ile litrów
35.0 L

Przeznaczenie
baltasis vynas

Rodzaj
sausos

Enovini® OK WHITE - rūgštingumą mažinančios vyno mielės 7 g

Enovini® OK WHITE - rūgštingumą mažinančios vyno mielės 7 g ['mielės obuolių vynui', ' mielės baltosioms vynuogėms', ' obuolių vynas', ' vynuogių vynas', ' rūgštingumą mažinančios mielės', ' mielės baltiesiems vynams', ' džiovintos mielės', ' naminis vynas', ' rūgštingumą redukuojančios mielės']
mėgstamiausi

1,48 €

211,43 EUR/kg

Pridėti į krepšelį